Ko JUMP me te Hoa Ruhia e korero ana mo te mahi tahi a meake nei me te whakawhanui i te maakete o Ruhia

I te 9 o Hepetema, 2024, i manaaki a JUMP i tana hoa Ruhia ki te tari matua o te kamupene, i reira nga taha e rua i korero hohonu mo te whakapakari i te mahi tahi me te whakawhanui i nga huarahi pakihi. I tohu tenei hui i tetahi atu waahanga nui i roto i te rautaki roha maakete o te ao a JUMP.
I nga wa o nga korero, i whakaatu a JUMP i ana hua matua me nga painga matua, ina koa ko ana whakatutukitanga auaha i roto i te hanga potae pounamu konumohe. I whakanuia e te hoa o Rūhia nga pukenga ngaio o JUMP me te whakawhanaketanga pakihi o te ao, me te mihi ki te tautoko tonu a JUMP. I titiro whakamua nga taha e rua ki te whakahohonu i te mahi tahi i roto i nga momo waahi me te tuku i nga arotakenga pai mo ta raatau mahi tahi i nga tau kua hipa, me te korero ano mo te ahunga mo te wahanga o to raatau hononga.

a

Ko te mea nui o tenei haerenga ko te hainatanga o tetahi kirimana tohatoha rohe motuhake, e whakaatu ana i te taumata teitei o te whakawhirinaki tahi i waenga i nga taha e rua. Na tenei whakaaetanga i whakatere ake i te whakatinanatanga o te rautaki a JUMP ki te ao. I whakapumau nga taha e rua i to raatau pono ki te whakatairanga i te whakakotahitanga pakihi me te whakatutuki i te painga tahi me te tipu tahi.
Mo JUMP
Ko JUMP he kamupene rangatira e whakatapua ana ki te whakarato i nga rongoatanga kapi kotahi-mutu, he mea motuhake ki te hanga me te hoko o nga potae pounamu konumohe me etahi atu hua kapi. Na te nui o te wheako ahumahi me te tirohanga o te ao, kei te whakawhanui tonu a JUMP i tona aroaro o te maakete o te ao, te tuku hua me nga ratonga pai ki nga kaihoko puta noa i te ao.


Te wa tuku: Sep-14-2024